KONYA / ILGIN - Ilgın Çiğil Şehit H.Mehmet Yavuz Ortaokulu

Teknofest yarışmasına katılacak 1. Projemiz Roket Yakıtı Ön Tasarımı

Hasan EKŞİ Hoca ve Öğrencilerine Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ederiz

Ara

Öğrencilerin yerli malı kullanma, bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için yapılan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ara

5. Sınıflarda Fiziki harita da neler bulunur etkinliğinde maketlerimiz ile yeryüzü şekillerini ve renkler neyi ifade eder diyerek şapkalarımızla yükselti basamaklarını öğrendik. Sultan GÜNEŞ BAŞCI hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

6.Sınıflarda Kıtalarımızı ve Okyanuslarımızı yaptığımız puzzle etkinliği ile eğlenerek öğrendik . Sultan GÜNEŞ BAŞCI hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Mustafa DOĞAN Hoca ve Öğrencilerine Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ederiz.

Ara

Okulumuzda bilgi yarışması düzenledik. Öncelikle tüm  sınıflar kendi düzeylerinde birbiriyle yarıştı.

Yarışmaya katılarak özgüven sergileyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize de teşekkür ederiz

Ara

Öğretmenlik sadece bir meslek değil; sanattır.
Yaşamımıza anlam ve ruh katan, bizlerin içindeki değeri ortaya çıkartıp bir heykel gibi şekillendiren Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıl anma töreni okulumuz bahçesinde öğrenci, öğretmen ve personelimizin katılımıyla gerçekleşti.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası etkinlikleri öğretmen ve öğretmenlerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm ülkemize öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını okulumuz adına temenni ediyoruz.